lørdag den 29. juni 2013

En sej heks!

Endelig, endelig kunne vi fejre, at Lene (Strikkeheksen) har færdiggjort sin uddannelse og rundet sin 50-års fødselsdag (det er jo ikke til at se!).



Strikkesøstrene drog i formiddag mod Aalborg og blev mødt med det dejligste smil, som kun kan sidde i ansigtet på een, som efter lang tids flid og slid nu endelig kan unde sig selv lidt fri- og strikketid.

Vi blev trakteret med den lækreste frokost, dernæst var det strikketid, og da Lene kom ind med kagen til eftermiddagskaffen, så sofaen hurtigt sådan ud:



Ikke så sært, for hun serverede den skønneste mandelbund med creme af flødeskum, marscapone, vanille og marinerede jordbær. Mums, siger jeg bare!



Det var dejligt at være Søstrenes selskab, selvom et par stykker ikke kunne være med i dag.



- Posted using BlogPress from my iPad

tirsdag den 18. juni 2013

Easy as Pie

Jeg er så småt startet med at strikke lidt igen - forsigtigt...

Fra lageret fremdrog jeg et nøgle honninggult Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg.dk og fandt opskriften på dette sjal på min uendelige to-do-liste:



Opskriften er fundet på Craftsy.com. Sjalet hedder Easy as Pie og vejer bare 65 gram. Det er ikke et stort sjal, men har en god størrelse, hvis man vil bruge det som halsklud også. Og nemt er det, som navnet antyder.

Et rødt Easy as Pie er allerede på pindene, denne gang i morbærsilke fra lageret. Jeg fik strikket lidt på det under weekendens Garnstafet i Århus. Et fremragende arrangement, som afholdt i det skønneste vejr.

Begge sjaler skal bruges som gaver.


- Posted using BlogPress from my iPad.

lørdag den 1. juni 2013

Fine puder

Hvad gør man, når nakke og skulder værker så meget, at man ikke kan sove?
Jeg stod tidligt op og færdiggjorde de fine puder med svigermors broderi.


Kittene har jeg købt for længe siden hos Broderi Moderne i Århus. Og svigermor var hurtig til at brodere for mig. Jeg var derimod ikke specielt hurtig til at få syet de små kvadrater ind i nogle pudebetræk, men nu er det gjort og jeg er supertilfreds!

Jeg har her til morgen syet, drukket kaffe og gjort rent i een pærevælling, for det er nu engang sådan det går bedst med det onde, der har sat sig i min nakke og skuldre. Det har været særligt slemt i denne uge, men med varieret bevægelse og stort set ingen sidden stille, forhindrer jeg at nakken låser helt.

Men solen skinner, huset et snart gjort rent og så må jeg holde mig i bevægelse med lidt havearbejde resten af dagen (sagde jeg virkelig det???!!!).

Rigtig god lørdag!


- Posted using BlogPress from my iPad